Tânărul de 23 de ani din Brăila care a condus băut şi a provocat un accident în urma căruia o fată de 16 a murit a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Brăila, magistraţii judecătoriei Făurei au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 23 de ani după ce, în cursul zilei de duminică, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Un tânăr de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism în care se afla şi prietena sa a pierdut controlul direcţiei, duminică, şi maşina s-a izbit de mai mulţi pomi de pe marginea DJ 211D, la intrarea în satul Florica. În urma impactului, adolescenta de 16 ani şi-a pierdut viaţa.
 
În urma testării cu paratul alcoolscop poliţiştii au stabilit că tânărul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, în cazul său aparatul indicând o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.