Şase persoane au fost conduse la audieri în urma percheziţiilor pe care poliţiştii din Brăila le-au făcut, marţi, la mai multe adrese din judeţ într-un dosar de furt de pesticide, fiind ridicate şi bunuri în valoare de cinci mii de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şase persoane au fost conduse la audieri în urma celor şapte percheziţii pe care poliţiştii din Brăila le-au făcut, marţi, în comunele Movila Miresii şi Romanu.

”În intervalul orar 6:00 - 9:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au efectuat şapte percheziţii domiciliare, dintre care cinci pe raza comunei Movila Miresii şi două pe raza comunei Romanu, la persoane bănuite de comiterea unor furturi.  În fapt, aceştia ar fi sustras erbicide, în valoare totală de 60.000 de lei, de pe raza localităţii Romanu”, anunţă Poliţia Brăila.

Poliţiştii au ridicat bunuri în valoare de aproximativ cinci mii de lei.

Audierile suspecţilor sunt în plină desfăşurare, iar la final anchetatorii vor decide care sunt măsurile ce se impun. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.