Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, luni după-amiază, în judeţul Brăila, după ce cinci maşini s-au ciocnit din cauza fumului rezultat de la un incendiu de vegetaţie uscată. Cinci maşini sunt implicate în accident, iar traficul pe DN 21 este complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de Politia Brăila, accidentul s-a produs între localităţile Albina şi Valea Canepii, unde se manifestă un incendiu de vegetaţie.

Fumul afectează circulaţia pe DN 21, reducând foarte mult vizibilitatea. Din cauza vizibilităţii scăzute, trei autoturisme, un microbuz şi o platformă de transport maşini mici s-au ciocnit, iar în urma impactului o maşină s-a răsturnat.

Şase persoane au fost rănite, între acestea fiind şi un copil, dar care nu este n stare gravă. La faţa locului se află două autospeciale  pentru dirijarea circulaţiei, dar şi mai multe echipaje de pompieri.

Traficul este complet blocat din cauza fumului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.