O persoană a fost reţinută după ce a fost prinsă în flagrant delict în timp ce comercializa peste 40 de grame de substanţă cristalină (4-CMC, drog de mare risc) în municipiul Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Brăila, joi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au documentat activitatea infracţională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
În urma anchetei a reieşit faptul că, în perioada ianuarie-martie 2024, persoana ar fi procurat, deţinut şi vândut droguri de mare risc (4-CMC) şi substanţe psihoactive (2MMC), către consumatori din judeţul Brăila, cu sume cuprinse între 3.000 şi 5.000 de lei.
 
Persoana care a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Brăila, imediat după ce ar fi comercializat peste 40 de grame de substanţă cristalină (4-CMC, drog de mare risc) a fost reţinută de procurorii DIICOT, fiind cercetată pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.