O femeie din Brăila a lovit cu autoturismul doi adolescenţi care traversau strada pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la locul accidentului. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit-o, însă aceasta nu s-a conformat procedurii, refuzând să fie testată cu aparatul etilotest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat remis miercuri de IPJ Brăila, o femeie a lovit pe o stradă din Brăila doi copii şi a fugit de la locul accidentului.

În urma cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat-o pe femeie, în vârstă de 48 de ani, din Brăila. Poliţiştii au mai stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Buzăului, din Brăila, aflându-se pe banda doua, ar fi accidentat doi minori de 15 şi 16 ani, care traversau strada pe marcajul pietonal, după care şi-a continuat deplasarea. 

Femeia a refuzat sa fie testată cu aparatul etilotest, şi a fost condusă la spital, unde a refuzat şi prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.