Nouă copii au fost răniţi şi au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau şi care era condusă de un adolescent de 14 ani, s-a răsturnat pe un drum agricol din judeţu Brăila. Băiatul care a condus a ustras maşina de la ferma părinţilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, agent Geanina Niculae, accidentul a avut loc marţi seară, poliţiştii din cadrul Politiei Oraşului Ianca fiind sesizaţi cu privire la faptul ca un vehicul s a răsturnat pe un drum agricol aflat in extravilanul satului Plopu. La fata locului, au fost identificati zece minori, cu vârstele cuprinse între 14 şi 17 ani.

Din primele date a reieşit că unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, ar fi sustras un vehicul, o Dacia Papuc,  din incinta fermei părinţilor săi. Şi-a urcat în maşină 9 prieteni, toţi minori şi au plecat cu maşina, pe un drum agricol. La un moment dat, copilul de 14 ani ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, iar maşina s-a răsturnat.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporala a nouă dintre tineri,
aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri


medicale.

”În continuare se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate
a împrejurărilor în care s a produs evenimentul, urmând a fi luate masurile
legale ce se impun. Întrucât, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis
circulatiei publice, acesta nu este încadrat ca şi accident rutier”, a
declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Geanina Niculae.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.