O femeie de 40 de ani din Brăila a fost înjunghiată, miercuri, de un bărbat de 47 de ani care nu a fost încă prins de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, inspector Laura Belciugan, incidentul a avut loc miercuri pe o stradă din municipiul Brăila.
 
„Astăzi, la ora 11:28, un bărbat a sesizat, prin apel 112, faptul că în municipiu, la intersectia Bulevardului Dorobanţilor cu Calea Galaţi, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani. La acest moment poliţiştii acţionează în vederea depistării bărbatului bănuit de comiterea faptei şi fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a transmis Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Brăila.
 
Se pare că victima şi agresorul se cunosc însă deocamdată nu se ştiu detalii despre relaţia pe care o aveau cei doi. 
 
Femeia se ducea să şi ia copilul de la şcoală în momentul în care a fost înjunghiată. Ea se află acum internată în Spitalul Judeţean Brăila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.