Un bătrân de 71 de ani dintr-un cămin de pensionari din Brăila a fost înjunghiat de colegul său de camerăă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila. Suspectul, un bătrân de 85 de ani, este audiat de către poliţişti care au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, bărbatul de 71 de ani a fost înjunghiat de colegul de cameră, un bătrân de 85 de ani. 

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul judeţean din Brăila unde a rămas internată, fiindu-I pusă viaţa în pericol în urma leziunilor suferite.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru tentativă de omor şi l-au ridicat pe agressor, pe care-l audiază de mai multe ore.

Cel mai probabil, bătrânul care ş- a înjunghiat colegul de cameră va fi plasat sub control judiciar, susţin surse din rândul anchetatorilor.

Incidentul s-a produs la Căminul de Pensionari "Sfinţii Petru şi Pavel" din Brăila, unde, de asemenea, a fost demarată o anchetă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.