Un bărbat de 34 de ani a fost transportat la spital, vineri, după ce autoutilitara pe care o conducea a lovit din spate un TIR oprit în zona unei treceri peste calea ferată, în judeţul Brăila. Traficul pe DN 2B se desfăşoară alternativ, pe un fir de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, vineri dimineaţă, pe DN 2B, în afara localităţii Surdila-Greci.
 
”Din primele cercetări a reieşit că un bărbat de 34 de ani, din judeţul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Buzău către Brăila, ar fi lovit în partea din spate un TIR ce se afla oprit pe acelaşi sens de mers, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului  autoutilitarei, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.
 
Şoferul TIR-ului, un bărbat de 44 de ani din judeţul Prahova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 
 
Şoferul autoutilitarei nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital.
 
Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.
 
Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un fir de mers.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.