Un bărbat eliberat din închisoare în decembrie 2018 a fost prins în timp ce încerca să agreseze sexual un băiat de opt ani, în scara unui bloc din oraşul Brăila. Agresorul a fugit, intrând într-un atelier de tâmplărie, unde i-a ameninţat pe oameni cu o şurubelniţă, însă a fost imobilizat de cetăţeni şi predate Poliţiei. Bărbatul fusese închis pentru fapte similare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Geanina Nicolae, incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, în scara unui bloc situat pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Poliţiştii au fost sesizaţi de cetăţeni că un bărbat a fost surprins când pipăia un băieţel pe corp şi în zonele intime.

Un locatar al blocului l-a observat şi a încercat să-l prindă pe bărbat, dar acesta a reuşit să fugă şi, la un moment dat, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze. Acolo, a luat o şurubelniţă şi a început să îi ameninţe pe oameni.

În cele din urmă, el a fost pus la pământ de cetăţeni până la sosirea poliţiştilor.

"Poliţiştii au fost sesizaţi de un brăilean de 50 de ani cu privire la faptul că, în scara unui bloc, un bărbat pipăia un minor de 8 ani pe corp şi în zona intimă. Bărbatul de 38 de ani a fost prins de cetăţeni şi predat Poliţiei. Ulterior a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, audierile urmând a fi reluate. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Geanina Nicolae.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. La sfârşitul anului 2017, el a fost prins în timp ce agresa doi copii, unul de 9 şi celălalt de 11 ani,  tot în Brăila. Pentru aceste fapte a primit o pedeapsă cu închisoarea de un an şi jumătate. El a fost eliberat din închisoare în decembrie anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.