Un bărbat de 45 de ani din localitatea Tătaru, judeţul Brăila, a fost arestat preventiv pentru viol. Fapta ar fi fost comisă de bărbat în luna decembrie, victima fiind o adolescentă care venise la colindat cu un grup de tineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Tătaru, bănuit de viol.
 
Fapta s-ar fi petrecut în 31 decembrie 2023, când un grup de tineri ar fi mers cu colindul la bărbat, iar la plecare, o tânără care făcea parte din grupul de colindători, în vârstă de 14 ani, din satul Tătaru, ar fi fost obligată de bărbat să intre în locuinţa acestuia, unde, prin constrângere, ar fi înteţinut raporturi sexuale cu acesta.
 
În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru viol. Marţi, Judecătoria Făurei a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a fost încarcerat în C.R.A.P. Brăila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.