Un bărbat de 45 de ani din Brăila a fost arestat preventiv penru viol şi corupere sexuală a minorilor după ce, timp de mai multe luni, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale orale cu un copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Brăila, bărbatul este bănuit că, în perioada septembrie 2020-ianuarie 2021, ar fi întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale orale cu un copil.

"La data de 22 februarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au depistat pe un bărbat, de 45 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de viol şi corupere sexuală a minorilor. În fapt, în perioada septembrie 2020 - ianuarie 2021, acesta ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale orale cu un minor", precizează Poliţia Brăila.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, iar marţi instanţa a admis propunerea Parchetului şi a dispus faţă de brăilean măsură arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.