Poliţia Judeţeană Brăila face o anchetă după ce pe o reţea de socializare a fost postată o înregistrare în care un poliţist opreşte în faţa unei case de pariuri, iar la ieşire întoarce maşina de poliţie pe linie continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Laura Dan, în urma postării pe internet a unei înregistrări cu un poliţist care întoarce pe linie continuă au fost declanşate verificări .

”IPJ Brăila a demarat o anchetă în acest caz, se vor face verificări şi se vor dispune măsuri în consecinţă”, a declarat Dan.

În filmuleţul postat pe Facebook apare o maşină de Poliţie din care coboară un poliţist care intră într-o casă de pariuri situată pe o stradă din Brăila. La ieşire, poliţistul întoarce maşina de serviciu pe linie continuă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.