Şoferul unui taximetru din municipiul Botoşani a murit, duminică după-amiază, după ce a intrat cu maşina de serviciu într-un microbuz de transport persoane, accident soldat şi cu rănirea a trei călători. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că taximetristul circula cu viteză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor infornaţii oferite de către poliţişti, accidentul s-a petrecut în apropierea unui sens giratoriu de la intrarea în municipiul Botoşani dinspre judeţul Iaşi, de pe drumul european E 58, după ce şoferul taxiului a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii din cauza vitezei cu care circula.

În aceste condiţii, bărbatul de 35 de ani aflat la volanul maşinii de serviciu a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a izbit puternic cu partea laterală dreapta a autoturismului de un microbuz care făcea o cursă regulată de transport călători pe ruta Botoşani - Copălău.

”În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, conducătorul taxiului a murit la locul accidentului. De asemenea, trei pasageri din microbuz au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani, Cătălina Federciuc.

În momentul producerii accidentului, în microbuzul de transport persoane se aflau 13 pasageri.

Traficul rutier pe E 58 a fost blocat aproximativ 15 minute pentru ca poliţiştii să poată face cercetările la locul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.