Un tânăr de 28 de ani, suspectat de contrabandă, care a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor şi a acroşat un agent, a fost împuşcat în cap de poliţiştii de frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 octombrie 2021, în jurul orei 00.50 am fost sesizaţi de către un poliţist din cadrul Poliţiei de Frontieră Româneşti cu privire la faptul că s-a folosit armamentul din dotare asupra unui autoturism, rezultând rănirea unei persoane”, a transmis, duminică, IPJ Botoşani.  

Sursa citată a precizat că, din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că un echipaj al Poliţiei Frontieră Româneşti, care acţiona în comuna Santa Mare, a efectuat semnal de oprire unui autoturism, iar conducatorul auto, un tânăr de 28 de ani, nu s-a conformat, acroşându-l usor pe poliţistul care a efectuat semnalul.  

”În acel moment, acesta a folosit armamentul din doare, trăgând 12 cartuşe, atât în plan vertical cât şi înspre autoturism, împrejurare în care un glonţ a rănit conducătorul auto. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care a preluat victima pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, au percizat poliţiştii.  

Tânărul a fost împuşcat în cap.  

În habitaclul autoturismului au fost identificate mai multe colete voluminoase ambalate cu folie neagră, care conţin ţigarete.  

De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul respectiv avea număr de înmatriculare fals.  

”În cauză se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi contrabandă”, au mai precizat poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.