Un tânăr de 24 de ani din judeţul Botoşani a murit iar fratele său de 14 ani a fost rănit grav, joi noapte, după ce au intrat cu motocicleta într-o căruţă nesemnalizată, condusă de un bărbat băut, care a fugit apoi de la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, accidentul s-a petrecut pe un drum comunal dintre localităţile Strahotin şi Iacobeni, pe fondul vizibilităţii reduse pe timpul nopţii, căruţa, condusă de un localnic în vârstă de 46 de ani, nefiind semnalizată.

Motociclistul de 24 de ani a intrat în plin în căruţa care circula pe sensul opus de mers, tânărul fiind proiectat câteva zeci de metri prin aer. În urma impactului, tânărul a suferit leziuni grave, el murind la scurt timp.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, fratele său, aflat pe aceeaşi motocicletă, a suferit mai multe fracturi, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Secţia Pediatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani.

”Conducătorul căruţei a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de către poliţişti. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,90 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Cătălina Federciuc.

Poliţiştii botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele căruţaşului pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, precum şi pentru părăsirea locului accidentului.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.