Un şofer de 27 de ani a fost amendat de către autorităţile de frontieră din Botoşani cu 53.000 de lei după ce, la controlul vamal în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, i-au fost descoperite ascunse în maşină peste 17.000 de comprimate cu substanţe anabolizate, aflate pe lista celor interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Botoşani, cele 17.560 de comprimate cu substanţe anabolizante, aflate pe lista celor interzise în România, au fost descoperite în momentul în care tânărul de 27 de ani încerca să le introducă ilegal în ţară, prin Vama Rădăuţi Prut.

Pastilele erau ascunse în caroseria maşinii, un BMW înmatriculat în Republica Moldova, şoferul susţinând în faţa autorităţilor de frontieră că nu ştia despre existenţa acestora pe motiv că achiziţionase autoturismul doar de câteva zile.

”O echipă comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a efectuat, în baza profilului de risc, un control amănunţit asupra autoturismului. Cu această ocazie, au fost descoperite cele 17.560 de comprimate, în valoare de 11.800 de lei, ascunse într-un loc special amenajat, în semiaripile din spate ale autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Minodora Răcnea.

Autorităţile de frontieră botoşănene au confiscat întreaga cantitate de anabolizante şi l-au amendat pe şofer cu suma de 53.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.