Şase persoane, între care o femeie gravidă şi un copil de un an şi şapte luni, au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs în judeţul Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe raza localităţii Vârfu Câmpului. În eveniment au fost implicate două autoturisme”, anunţă, joi, ISU Botoşani.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani şi Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, dar şi două ambulanţe SAJ Botoşani.

”Aceştia au găsit şase persoane rănite, patru femei, din care una însărcinată, un bărbat şi un băieţel de un an şi şapte luni. Toate victimele erau ieşite din maşini”, a mai transmis sursa citată.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.