Şase cetăţeni originari din Bangladesh şi Pakistan au fost prinşi de poliţiştii de frontieră români după ce au trecut ilegal peste râul Prut în judeţul Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, judeţul Botoşani, efectuează cercetări în cazul a şase cetăţeni străini care au trecut ilegal frontiera de stat din Republica Moldova în România, peste râul Prut.
 
Cei şase cetăţeni, originari din Bangladesh şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, au fost depistaţi pe raza localităţii Santa Mare, judeţul Botoşani. Ei nu deţineau documente de identitate asupra lor.
 
Unul dintre bărbaţi a acuzat probleme de sănătate imediat ce a fost prins, el fiind dus la spitalul judeţean de urgenţă din Botoşani. Ulterior, bărbatul a fost externat şi condus la sediul Poliţiei de frontieră Româneşti pentru continuarea cercetărilor.
 
În acest caz se efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în baza Acordului de Readmisie cei şase cetăţeni au fost preluaţi de autorităţile Republicii Moldova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.