Poliţiştii din Botoşani au împuşcat în gambă un bărbat agresiv, care intrase în curtea a doi oameni, i-a agresat, le-a distrus maşina, iar la sosirea echipajului de poliţie a aruncat cu o toporişcă în autospeciala acestuia, după care a ieşit cu o drujbă pornită la poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, prin apel 112, de către un bărbat, de 57 de ani, din comuna Mileanca, cu privire la faptul că a fost agresat şi i-a fost distrus autoturismul, de către un alt bărbat din aceeaşi localitate. 
 
Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din comuna Mileanca, a intrat în gospodăria în care se aflau vecinul său şi iubita acestuia - care este fosta soţie a agresorului - şi i-a agresat din cauza unor neînţelegeri mai vechi, după care a distrus caroseria maşinii care se afla în curte. 
 
“În momentul în care a observat autospeciala de poliţie, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant şi a aruncat cu o toporişcă spre aceasta, distrugând elemente de caroserie. Ulterior, acesta nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a aruncat cu alte obiecte contondente înspre forţele de ordine, ieşind din curte cu o drujbă aflată în funcţiune. Întrucât nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor, s-a folosit armanetul din dotare, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical şi, ulterior, înspre acesta”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată a precizat că bărbatul a fost rănit în zona gambei, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, el a fost transferat la secţia de psihiatrie. 
 
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi ultraj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.