Poliţiştii din Botoşani au descoperit este 80 de tone de îngrăşământ depozitate ilegal. Mulţi dintre saci, depozitaţin în apropierea unei şcoli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări in două dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de neresepctarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice numai în ambalate şi în locuri protejate”, a anunţat, sâmbătă, IPJ Botoşani.

Sursa citată a precizat că, la data de 21 aprilie, în comuna Coţuşca, au fost depozitate neconform, într-un spaţiu neacoperit şi direct pe sol, atât în curtea unei persoane, cât şi pe un teren care se învecinează cu o unitate de învăţământ, peste 80 de tone de îngrăşământ agricol. 

”Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.