Opt percheziţii au făcut poliţiştii din Botoşani la firme bănuite că ar fi întocmit în fals poliţie RCA la autovehicule care făceau transport de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că luni, au fost făcute opt percheziţii domiciliare la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, din municipiul Botoşani şi comuna Cristeşti, în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. 
“Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi întocmit în fals poliţe de asigurare obligatorie RCA ale autovehiculelor aparţinând societăţilor comerciale, pentru a fi prezentate poliţiştilor în eventualitatea unui control, de către conducătorii auto care efectuau transport de persoane pe drumurile naţionale, pentru societăţile comerciale respective”, a transmis IPJ Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.