Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, la un garaj din municipiul Botoşani, iar cinci microbuze au luat foc, fiind distruse. Alte trei microbuze au fost afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Botoşani a transmis că în parcarea firmei de transport erau 28 de microbuze, iar toate urmau să fie dezactate. În urma incendiului cinci dintre mijloacele de transport au ars în totalitate, iar trei au fost afectate parţial. Pompierii au reuşit să salveze celelalte 20 de microbuze,  clădirea de birouri şi magaziile unde erau depozitate cantităţi mari de cauciucuri, materiale plastice şi lemnoase.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, la un incendiu izbucnit la un garaj de pe strada Ion Creangă din municipiul Botoşani unde sunt parcate mai multe microbuze. 
 
La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă. 
 
“La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau cinci microbuze, alte trei erau afectate de căldura radiată şi exista pericolul ca de propagare a flăcărilor la alte autovehicule parcate în apropiere, dar şi la clădirea firmei”, a transmis ISU Botoşani.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.