Două femei au murit şi alte patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, în municipiul Dorohoi, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini. În urma impactului, una dintre victime a fost proiectată în afara autoturismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, joi după-amiază a avut loc un accident rutier, la ieşirea din municipiul Dorohoi spre Şendriceni, după ce două maşini s-au ciocnit. Într-o maşină se aflau doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat şi trei femei. 
 
În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate.
 
FOTO: ISU Botoşani
FOTO: ISU Botoşani
 
Acolo s-au deplasat pompierii militari din Dorohoi şi Botoşani cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pompierii din Dorohoi au intervenit pentru descărcarea a trei persoane, un bărbat şi două femei, toate din acelaşi autoturism. Acestea au fost preluate de cadrele medicale ajunse la faţa locului. 
 
Medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
 
Pompierii au intervenit şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.