Un bărbat din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de fals privind identitatea şi conducere fără permis. Anul trecut, bărbatul a fost prins în timp ce circula cu viteză şi a dat agenţilor de poliţie datele de identitate ale altei persoane, fiind suspendat permisul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 29 ani, din comuna Albeşti, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducere fără permis. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 29.09.2020, în timp ce conducea autoturismul proprietate, pe raza localităţii Santa Mare, ar fi fost surprins de aparatul radar, depăşind limita de viteză maximă admisă, cu 72 de km/h, deşi avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat din anul 2013”, a transmis, sâmbătă, IPJ Botoşani.

Sursa citată a precizat că, la solicitarea poliţiştilor, bărbatul ar fi declarat datele de identificare ale unei alte persoane, fapt care a condus la suspendarea dreptului de a conduce ale acesteia.

”La data de 26 martie 2021 a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului de 29 de ani, prilej cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, au mai precizat poliiştii.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au precizat că ancheta în acest caz a pornit după ce au fost sesizaţi de persoana ale cărei date le-a oferit bărbatul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.