Un bărbat a fost scos de pompieri pe braţe dintr-o garsonieră care luase foc, în municipiul Botoşani, acesta refugiindu-se pe balcon pentru a scăpa de flăcări, dar s-a intoxicat cu fum. Alte 15 persoane, printre care şi un copil, care locuiesc în blocul respectiv au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a anunţat că pompierii au fost anunţaţi, vineri, de producerea unui incendiu la un bloc din municipiul Botoşani. 
 
“Un bărbat a fost salvat de pompierii botoşăneni dintr-o garsonieră cuprinsă de flăcări, în urmă cu puţin timp. Acesta era în interiorul casei, situată la etajul IV al unui bloc de pe strada Aleea Parcului, din municipiul Botoşani, când bunurile din interior au fost cuprinse de flăcări şi s-a refugiat în balcon. Salvatorii au trecut prin foc şi l-au scos pe braţe, fiind transportat la ambulanţă. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a fost intoxicat cu fum, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis ISU Botoşani.
 
Potrivit sursei citate, alte 15 persoane, printre care şi un copil, care locuiesc la etajele IV şi III au fost evacuate de pompieri.
 
“Concomitent cu acţiunea de evacuare a locatarilor s-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta violent în interiorul garsonierei, dar şi pentru evacuarea fumului dens care era prezent la nivelul etajelor superioare.  Patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă, autoplatforma de lucru la înălţime, dar şi două ambulanţe SAJ,  poliţişti şi jandarm au fost mobilizaţi la locul evenimentului”, a mai precizat ISU Botoşani.
 
Pompierii au reuşit să stingă focul. Ei au stabilit că incendiul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată lângă materiale combustibile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.