Băiatul de 12 ani din judeţul Botoşani dat dispărut de mama lui marţi seara, după ce nu mai avea veşti de la el de la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit de poliţişti la o stână, alta decât cea la care spusese că se duce, el nefiind victima vreunei infracţiuni. Băiatul a fost internat la un centru pentru protecţia minorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, poliţiştii au găsit băiatul la o stână, stabilind că aceasta nu a fost victima vreunei fapte de natură penală. El a fost internat la un centru de pentru protecţia minorilor. 
 
Poliţiştii din Botoşani au fost aunţaţi, marţi seara, de dispariţia lui Gheorghe Ungureanu, de 12 ani, din localitatea Cerbu, comuna Copalau.
 
Oamenii legii au fost sesizaţi de mama băiatului că acesta a plecat de acasă în 19 octombrie, pentru a merge la stâna concubinului femeii, dar nu a mai ajuns acolo şi nici nu s-a mai întors la domiciliu. 
 
Poliţiştii au început imediat verificările în zona respectivă, reuşind după câteva ore să-l găsească pe copil, la o altă stână decât cea la care spusese că se duce.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.