O adolescentă de 16 ani din judeţul Botoşani a fost salvată, duminică, dintr-o fântână adâncă de peste patru metri, de către pompieri, unul dintre ei coborând cu o scară pentru a o recupera. Fata a fost dusă la spital întrucât avea dureri la un picior şi a stat în apă până la genunchi, iar împrejurările în care a ajuns în fântână urmează să fie stabilite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, o tânără de 16 ani, din satul Storeşti, comuna Frumuşica, a fost salvată dintr-o fântână, după o misiune contracronometru a pompierilor.
 
Mama fetei a fost cea care a alertat autorităţile, iar acolo s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi şi o ambulanţă aparţinând SJA.
 
"La sosirea forţelor de intervenţie, fata era conştientă, dar se plângea că o doare un picior şi îi este frig, întrucât stătea în apa până la genunchi. Cu ajutorul unei scări, unul dintre salvatori a coborât în fântâna adâncă de peste patru metri şi a ajutat-o să ajungă la suprafaţă", a arătat ISU Botoşani.
 
Fata a fost preluată de echipajul medical şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
Împrejurările în care fata a ajuns în fântână urmează să fie stabilite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.