Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident, în judeţul Botoşani. Cele două victime - o fetiţă de patru ani şi un bărbat de 71 de ani - nu au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, joi după-amiază, în localitatea Zăiceşti, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. În microbuz erau opt adulţi, iar în autoturism - trei copii şi doi adulţi. 
 
FOTO: ISU Botoşani
FOTO: ISU Botoşani
 
”La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentelui Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Toate victimele erau ieşite din autovehicule. O fetiţă de 4 ani şi un bătrân de 71 de ani au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Nu a fost nevoie sa fie transportate la spital”, a transmis ISU Botoşani.
 
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.