Şaptesprezece percheziţii au avut loc în judeţul Botoşani, la persoane bănuite de braconaj, iar poliţiştii au ridicat 42 de câini metişi de ogar. De asemenea, 12 persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat, miercuri, că au avut loc 17 percheziţii la persoane bănuite de practicarea vânătorii cu lanţuri, ogari sau metişi de ogari, din comunele Corlăteni, Vorniceni, Roma şi Nicşeni. 
 
“În urma activităţilor desfăşurate la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză, printre care suliţe, arbalete, săgeţi, laţuri, dispozitive se detectare a metalelor, produse pirotehnice şi două autovehicule. În acelaşi context au fost ridicaţi 42 de câini metişi de ogar”, au precizat poliţiştii.
 
Ei au dat 19 amenzi în valoare de 80.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind sterilizarea şi microciparea câinilor, precum şi pentru deţinerea ilegală a detectoarelor de metale.
 
Valoarea bunurilor ridicate a fost estimată la 56.000 de lei. 
 
În urma activităţilor desfăşurate, 12 persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.