Unsprezece percheziţii au fost efectuate de poliţiştii din Botoşani la domiciliile unor persoane suspectate de furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi cabinete medicale, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 20 de mii de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani,  peste 30 de poliţişti de Investigaţii Criminale din cadrul  IPJ  Botoşani, cu sprijinul luptătorilor SAS şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Botoşani şi a comunelor limitrofe, şi una în municipiul Satu Mare, la persoane bănuite de comiterea de furturi pe raza judeţului Botoşani.

Activităţile au loc în cadrul unui dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele suspectate ar fi pătruns prin efracţie şi au sustras bunuri din mai multe locuinţe, societăţi comerciale  şi cabinete medicale de pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aparatură electronică, telefoane mobile, laptopuri, înscrisuri şi sume de bani. Opt persoane au fost duse la audieri în acest caz.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 20 de mii de lei, o parte din acesta fiind recuperat.

Acţiunea s-a desfăşurat cu spijinul jandarmilor din cadrul IJJ Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.