O bombă de aviaţie de patru kilograme a fost găsită, luni, pe plaja din Eforie Sud, fiind adusă pe ţărm de marea agitată. O echipă pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea s-a deplasat în zonă şi a ridicat bomba, care urmează să fie distrusă în condiţii de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, pe plaja din Eforie Sud, după ce o persoană a găsit o bombă.

Echipa pirotehnică s-a deplasat la faţa locului, iar după o intervenţie care a durat aproximativ o oră şi jumătate, obiectul respectiv a fost ridicat.

Bomba este una de aviaţie, are o greutate de patru kilograme şi este de tip incendiar, fiind adusă pe ţărm de marea agitată, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Bomba a fost transportată într-un depozit al ISU, urmând să fie distrusă în condiţii de securitate.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.