Medicul Bogdan Opriţă a declarat, marţi, după incendiul de la metrou, că la locul intervenţiei au fost dislocate 31 de echipaje de ajutor, practic toate echipajele disponibile la acel moment în Bucureşti, precum şi 5 unităţi de terapie intensivă mobilă. El a precizat că, din cele 25 de persoane asistate medical, două au necesitat transport la spital, au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La locul intervenţiei au fost dislocate 31 de echipaje de ajutor, practic toate echipajele disponibile la acel moment în Bucureşti, precum şi 5 unităţi de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de transport victime multiple”, a afirmat Bogdan Opriţă. 

Medicul a precizat că a fost mobilizat şi spitalul mobil.

”Au fost asistate un număr de 25 de persoane, dintre care două au necesitat transport la spital, au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca”, a mai spus Opriţa. El a arătat că, pe fondul unei patologii preexistente, expunerea la fum şi emoţia le-a decompensat această patologie. Restul, au fost persoane expuse la fum.

Opriţa a mai afirmat că s-a constituit dispozitivul de intervenţie medical şi au fost şi echipaje care au coborât pe peron, pentru a putea fi asistaţi cei care aveau nevoie de ajutor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.