Aproximativ 20 de tramvaie au fost blocate, luni dimineaţă, pe linia 41 din Capitală, în zona Crângaşi, sensul dinspre Piaţa Presei către Ghencea din cauza unui accident de circulaţie în urma căruia un autoturism a pătruns pe linia de tramvai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul rutier în zona Crângaşi dar şi cel al tramvaielor de pe lina 41 a fost reluat după un blocaj de aproximativ o oră

Potrivit Poliţiştilor de la Brigada Rutieră a Capitalei, şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul direcţiei şi a rupt gardurile de protecţie a liniei de tramvai, după care a rămas blocat cu maşina în dreptul şinelor. Nu au fost persoane rănite în urma evenimentului rutier, arată Brigada Rutieră. 

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliţia Rutieră care dirijează traficul, dar şi lucrători de la RATB care încearcă să tracteze autovehiculul din zona şinelor de tramvai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.