Un accident feroviar a avut loc, marţi, în judeţul Bistriţa Năsăud, unde un tren regio a lovit un tânăr de 23 de ani. În urma evenimentului, bărbatul a murit. Trenul a înregistrat peste jumătate de oră de întârziere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistriţa.
„Din primele date, trenul regio 11013 care circula pe relaţia Bistriţa Nord-Miceştii de Câmpie a surprins şi accidentat un tânăr de 23 de ani din Dipşa care s-ar fi aflat în gabaritul căii ferate. Din nefericire, în urma accidentului, tânărul a decedat”, transmit oficialii Poliţiei judeţene.
Conform portalului Mersul Trenurilor, garnitura feroviară a ajuns la destinaţie cu peste jumătate de oră întârziere în urma accidentului. 
Poliţiştii de la transporturi au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.