Un bărbat de 59 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corporală, vineri, după ce a încercat să aprindă focul la o centrală utilizând combustibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe echipaje medicale, de Poliţie şi de pompieri intervin, vineri seară, în localitatea Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde un bărbat a încercat să facă focul la o centrală utilizând combustibil şi s-a ars.

”Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit inconştient cu arsuri pe aproximativ 40 % din suprafaţa corpului. A fost intubat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, cel mai probabil, bărbatul va fi transportat la o clinică de specialitate.

La rîndul lor, poliţăiştii au deschis un dosar penal.

”Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Din primele date, un bărbat de 59 de ani, din Feldru care se afla în locuinţa sa şi ar fi încercat să aprindă focul cu combustibil, la o centrală, a suferit arsuri. Cercetările continuă pentru a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.