Traficul feroviar pe Magistrala 400 între staţiile Rebrişoara şi Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, este blocat din cauza aluviunilor care au ajuns pe liniile de cale ferată. Un tren de pasageri este garat în staţia Feldru, oamenii aşteptând deblocarea circulaţiei. De asemenea, sunt blocate mai multe sectoare de drum naţional şi judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infostrafic anunţă că, în judeţul Bistriţa-Năsăud, circulaţia feroviară pe Magistrala 400 este întreruptă între staţiile Rebrişoara şi Feldru, din cauza aluviunilor depuse în gabaritul căii ferate.

”Trenul accelerat 1831 este garat în Gara Feldru. Circulaţia feroviară este întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe sinele de cale  ferată. Persoanele care se aflau în tren aşteaptă în tren până la deblocare”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că au mai fost blocate de aluviuni DN 17D, în localitatea Rebrisoara şi între Feldru si Ilva Mică, dar şi DJ 172 B, Rebra şi Parva, şi drumul judeţean dintre Dorolea si Cuşma.

De asemenea, în urma precipitaţiilor căzute, în localitatea Rebra sunt mai multe curţi inundate, pompierii intervenind cu motopompe pentru evacuarea apei.

Judeţul Bistriţa-Năsăud este, până sâmbătă la ora 10.00, sub cod galben de ploi abundente, vijelii şi căderi de grindină.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.