Doi tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt suspectaţi că au încercat să şantajeze un bărbat de 70 de ani, sub ameninţarea că vor publica imagini compromiţătoare cu el. Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele celor doi, iar unul dintre ei a fugit şi s-a urcat pe un stâlp de electricitate, ameninţând că se sinucide. Tânărul a fost convins să coboare de către un negociator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aseară, poliţiştii din Bistriţa au organizat o acţiune de prindere în flagrant a două persoane bănuite de şantaj. Activitatea a fost desfăşurată într-un dosar aflat în instrumentarea poliţiştilor de la Investigaţii Criminale, iar din primele verificări efectuate, a reieşit că o bistriţeancă de 21 de ani, împreună un un tânăr de 25 de ani, din Şieu Sfântu ar fi încercat să şantajeze un bătrân de 70 de ani, din Bistriţa, solicitându-i o sumă de bani pentru a nu face publice nişte imagini compromiţătoare cu acesta”, a transmis, duminică, IPJ Bistriţa.  

Potrivit sursei citate, femeia a fost depistată şi condusă la sediul Poliţiei, iar ca să scape, tânărul s-a urcat pe un stâlp de electricitate, ameninţând ca se sinucide.  

”Au intervenit, alături de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Bistriţa, un negociator de la Acţiuni Speciale şi salvatori din cadrul ISU Bistriţa, fiind preluat în siguranţă şi transportat la spitalul de psihiatrie pentru îngrijiri de specialitate”, au mai transmis poliţiştii.  

Cercetările continuă de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.