Şeful postului de Poliţie Rurală Petru Rareş, din judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a împuşcat în piept cu arma din dotare, fiind găsit mort, luni dimineaţă, de către colegi, în sediul instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poiliţie Bistriţa-Năsăud, subcomisarul Ioan Tomoiagă, în vârstă de 43 de ani, care ocupa funcţia de şef al postului de poliţie rurală din comuna Petru Rareş de cinci ani, a fost găsit fără viaţă în biroul său de către un coleg de serviciu.

Din primele date, anchetatorii au stabilit că poliţistul s-a împuşcat în piept cu arma din dotare.

"În dimineaţa de 25 aprilie 2016, în jurul orei 8.00, şeful Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală din localitatea Petru Rareş a fost găsit de către un coleg, în birou, prezentând leziuni provocate prin împuşcare la nivelul pieptului. A fost anunţată ambulanţa, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului", a declarat agentul de poliţie Alexandra Vereşezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.