Un tânăr de 28 de ani din Năsăud, care s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, a accidentat mortal, în localitatea Ilişua, un bărbat de 53 de ani,care traversa strada.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe un drum judeţean din localitatea Ilişua.

”Din primele date, un tânăr de 28 de ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Ilişua, a surprins şi accidentat un bărbat de 53 de ani, din Ilisua, care ar fi traversat strada. În urma accidentului, din nefericire, bărbatul de 53 de ani a decedat. În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Tânărul a fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean continuă cercetările, pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolui sau a altor substanţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.