Un pădurar este cercetat pentru dare de mită după ce a fost prins în flagrant când îi oferea şefului Gărzii Forestiere Bistriţa-Năsăud produse din carne - pastramă, salam de vânat, cârnăciori, păstrăv proaspăt şi 5 litri de ţuică pentru a nu îl sancţiona pentru neregulile găsite la un control silvic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), un pădurar în vârstă de 50 de ani, din cadrul Ocolului Silvic Izvorul Someşului Mare, comuna Şanţ, judeţul Bistriţa-Năsăud, este cercetat pentru dare de mită după ce a oferit produse procesate din carne, peşte şi ţuică pentru a nu fi sancţionat pentru neregulile constatate cu ocazia unui control silvic.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”În fapt, luni, 15.04.2024, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului specializat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au realizat prinderea în flagrant a pădurarului, într-o parcare situată la ieşirea din municipiul Bistriţa spre Năsăud, în timp ce a oferit, cu titlu de mită, şefului Gărzii Forestiere Judeţene Bistriţa-Năsăud, mai multe produse procesate din carne (pastramă, batoane de salam de vânat, cârnăciori etc), păstrăv proaspăt şi 5 litri de ţuică. Pădurarul a recurs la acest gest în scopul favorizării sale cu privire la controlul silvic care se desfăşoară în prezent în cantonul pe care îl are în administrare”, a transmis, marţi, sursa citată.
 
În cauză, s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor DGA din cadrul Centrului Operaţional 3.
 
În continuare se fac cercetări pentru administrarea întregului probatoriu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.