Doi poliţişti au fost răniţi, vineri seară, după ce un tânăr a intrat cu autoturismul în maşina poliţiei. Accidentul s-a produs pe DN 17 C, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară, pe Drumul Naţional 17C a fost semnalată producerea unui accident rutier. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa prin localitatea Salva înspre Năsăud a intrat în coliziune cu o autospecială a poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud, care se deplasa din sens opus” a transmis, vineri seară, IPJ Bistriţa-Năsăud. 

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, doi poliţişti de 46 şi 28 de ani din autospecială au fost răniţi, fără însă a se impune transportul acestora la spital. 

”Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii Serviciului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând sa stabilească cu exactitate cauza şi modalitatea producerii evenimentului rutier”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.