Un copil de opt ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost transportat la spital, marţi, după ce a fost lovit de o autoutilitară, atunci când a coborât din microbuzul de transport elevi. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier s-a produs pe un drum comunal din Cormaia, judeţul Bistriţa-Năsăud.
 
”Din primele date, un minor de 8 ani din Cormaia care ar fi traversat strada după ce ar fi coborât dintr-un microbuz de transport elevi, condus de un bărbat de 65 de ani din Sângeorz-Băi, a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 61 de ani din Sângeorz-Băi. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.
 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.