Cinci persoane, printre care şi un copil în vârstă de 11 ani, au fost rănite miercuri seară, în două accidente rutiere, petrecute pe DN 17, în judeţul Bistriţa Năsăud. În primul eveniment rutier au fost implicate două autoturisme, iar în cel de-al doilea un biciclist a fost lovit de un autocamion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri seara, la un accident rutier petrecut pe DN 17 şi în care au fost implicate două autoturisme, la faţa locului deplasându-se un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD şi trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean. 

În cele două autoturisme se aflau şase persoane, cinci adulţi şi o fetiţă de 11 ani. În urma accidentului, patru persoane, printre care şi un copil , au fost duse la spital pentru îngrijri medicale, fiind diagnosticate cu diverse leziuni şi traumatisme.

Un alt eveniment rutier a avut loc tot DN 17, în acest accident o persoană fiind grav rănită.

Conform Infotrafic, pe raza comunei Botsa a avut loc un accident rutier în care au fost implicaţi un biciclist şi un autocamion. În accident biciclistul, în vârstă de 49 de ani, a fost grav rănit, la faţa locului deplasându-se elicopterul SMURD pentru transportul acestuia la o unitate medicală.

În zona ambelelor accidente, traficul rutier a fost restricţionat, desfăşurându-se pe un fir, alternativ în ambele sensuri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.