Un bărbat în vârstă de 48 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud este cercetat pentru tentativă la omor calificat şi distrugere, după ce a încercat să-şi omoare iubita şi a dat foc casei în case se afla aceasta. Femeia şi tatăl ei, în vârstă de 70 de ani, au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o locuinţă din Mureşenii Bârgăului. Focul se manifesta într-o încăpere a casei, iar pompierii au reuşit stingerea acestuia. Echipele de intervenţie au găsit două victime, un bărbat şi o femeie.

Femeia era conştientă şi prezenta arsuri pe aproximativ 35 % din  suprafaţa corpului, în timp ce bărbatul suferise o intoxicaţie cu fum. Pompierii le-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale.

La scurt timp după stingerea incendiului, pompierii au fost chemaţi să intervină la o altă casă din aceeaşi localitate, unde focul se manifesta la o cameră, restul locuinţei fiind inundat cu fum.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz şi, în urma primelor cercetări, au stabilit că focul ar fi fost pus de un bărbat de 48 de ani, mai întâi la casa părinţilor iubitei sale, rănind-o astfel pe femeie şi pe tatăl ei, iar apoi a incendiat şi casa femeii în care nu se afla nimeni.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi distrugere, cercetările fiind preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.