Un bărbat de 59 de ani din Bistriţa a fost declarat decedat în urma accidentului din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar un altul este în stare gravă, urmând a fi dusă la UPU SMURD Bistriţa. Celelalte 13 persoane au fost evaluate medicale, nefiind nevoie să fie transportate la spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, la 17.30 a încetat aplicarea Planului Roşu de Intervenţie:
 
"Echipajele de intervenţie au găsit la locul indicat 15 persoane dintre care un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului", a arătat sursa citată.
 
A doua victimă în stare gravă a fost stabilizată, prezintă leziuni şi traumatisme în urma accidentului şi urmează sa fie evacuată spre UPU SMURD Bistriţa. 
 
Conform aceleaşi surse, celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical alocat la locul solicitării şi nu s-a impus transportul acestora la spital. Acestora li s-a pus la dispoziţie alt mijloc de transport pentru a continua deplasare.
 
Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud a precizat că autobuzul circula pe relaţia Bistriţa-Lechinţa şi transporta 13 pasageri.
 
Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Bărbatul care a murit era din Bistriţa, iar cel rănit are 51 de ani şi este din Matei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.
 
Accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 151, între localităţile Chiraleş şi Lechinţa, fiind implicate un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechinţa şi o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din judeţul Sălaj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.