Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în incinta parcului auto al unei firme de transport din Oradea, focul fiind provocat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul a izbucnit în jurul orei 1:10, la sediul din Oradea al  unei societăţi comerciale care activează în domeniul transporturilor de mărfuri. Mai multe TIR-uri şi autoutilitare erau parcate în curtea firmei.  
„În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, flăcările se manifestau violent şi generalizat la patru autovehicule şi o semiremorcă, existând un risc ridicat de extindere a acestora la celelalte TIR-uri din parcul auto. Pompierii militari au acţionat simultan pentru localizarea şi lichidarea  incendiului, respectiv pentru protejarea autovehiculelor din proximitatea focarelor, reuşind, în aproximativ 20 de minute, să stingă incendiul şi să salveze zeci de autovehicule”, transmite ISU Bihor.
Paznicul firmei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.
La locul incendiului au acţionat cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu patru autospeciale de stingere şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii. 
„În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, au ars 3 capuri tractor, o autoutilitară şi o semiremorcă încărcată cu marfă”, precizează ISU Bihor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.