Un bărbat de 77 de ani din judeţul Bihor a fost reţinut de poliţiştii de la Protecţia Animalelor după ce ar fi amplasat capcane tip laţ în spatele locuinţei, unde s-a prins un câine al vecinului său. Animalul a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 77 de ani, din localitatea Sălard, judeţul Bihor, cercetat pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

Poliţiţtii au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul ar fi amplasat, în spatele imobilului de domiciliu, mai multe capcane de tip laţ, din sârmă, în care s-a prins, marţi, un câine al unui vecin. Ca urmare, animalul a murit.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.