Un bărbat în vârstă de 32 de din judeţul Bihor, dat dispărut de familie la trei zile după ce a plecat de acasă fără a reveni, a fost găsit mort, joi dimineaţă, în apele unui canal colector. Trupul neînsufleţit a fost preluat de legişti pentru realizarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Familia bărbatului, care locuia în localitatea Tărian, judeţul Bihor, a anunţat, în ziua de miercuri, 12 iunie, că pe data de 9 iunie, că acesta a plecat de acasă şi nu a revenit.
Poliţiştii au demarat căutări, iar joi dimineaţă, tânărul de 32 de ani a fost găsit mort în apele unui canal colector din localitatea bihoreană Girişu de Criş.
Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, pentru realizarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.
Conform oficialilor Poliţiei judeţene Bihor, deocamdată nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracţiuni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.