O persoană a murit în urma unui accident care a avut loc luni dimineaţă pe DN1, în judeţul Bihor, între un autocar cu 24 de pasageri şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Uileacu de Criş spre Urvind, a unui accident rutier între un autocar în care se aflau 24 de pasageri şi doi şoferi şi un autoturism.

La locul producerii accidentului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă de tip B2 şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipajul de descarcerare grea al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 ”Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului, care, din nefericire, a fost declarat decedat, iar echipajele medicale şi  pompierii paramedici au efectuat evaluarea de specialitate a celor 26 de persoane aflate în autocar, din care, doar conducătorul auto, care prezenta excoriaţii la nivelul membrelor inferioare, a necesitat îngrijiri medicale, acesta refuzând însă transportul la spital”, anunţă ISU Bihor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.